Ελληνική αρχική σελίδα » H Σχολή » Φοιτητικές πολιτιστικές δράσεις » Κινηματογραφική ομάδα Φιλοσοφικής Σχολής

Η Κινηματογραφική Ομάδα Φιλοσοφικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών ιδρύθηκε το 2010 από κινηματογραφόφιλους φοιτητές, με σκοπό την προβολή μιας επιλεγμένης ελληνικής ή ξένης ταινίας την εβδομάδα και τη συζήτηση μετά το τέλος της. Στις προβολές παρευρίσκονται σκηνοθέτες, καθηγητές και άλλοι σχετικοί με την εκάστοτε ταινία. Οι ταινίες προβάλλονται σε χώρους του κτηρίου της Φιλοσοφικής Σχολής (Πανεπιστημιόπολη Ζωγράφου).

Σαν ελάχιστη προσφορά μνήμης στη χαρισματική προσωπικότητα του Θόδωρου Αγγελόπουλου μετονομάζεται πλέον σε Κινηματογραφική Ομάδα Φιλοσοφικής ΕΚΠΑ «Θόδωρος Αγγελόπουλος».

 

Θερινές προβολές

Από 14 Ιουλίου 2017 η Κινηματογραφική Ομάδα Φιλοσοφικής Σχολής ΕΚΠΑ και κάθε Παρασκευή θα προβάλλει ταινίες στην ταράτσα του τετάρτου ορόφου.

Έναρξη προβολών στις 20:30.

Προσέλευση ελεύθερη

Υ.Γ. Μοναδική είσοδος στο κτήριο από την πύλη του αρχαιολογικού μουσείου (3ος όροφος).

 Οι προβολές ανακοινώνονται στη σελίδα της Ομάδας στο fb Κινηματογραφική Ομάδα Φιλοσοφικής Αθήνας https://www.facebook.com/%CE%9A%CE%B9%CE%BD%CE%B7%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%BF%CE%B3%CF%81%CE%B1%CF%86%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%9F%CE%BC%CE%AC%CE%B4%CE%B1-%CE%A6%CE%B9%CE%BB%CE%BF%CF%83%CE%BF%CF%86%CE%B9%CE%BA%CE%AE%CF%82-%CE%91%CE%B8%CE%AE%CE%BD%CE%B1%CF%82-475387582621389/?fref=ts#στο

στο Blog της Ομάδας http://cinefilekpa.blogspot.gr/, στο περιοδικό Αθηνόραμα, σε άλλες ιστοσελίδες και με αφίσες στη Σχολή!