![ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ «ΜΙΣΟΣ ΒΑΣΙΛΙΑΣ» του Joe Abercrombie ΑΠΟ ΤΗ ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑΣ [22-27/4/2026]](/fileadmin/_processed_/3/d/csm_theatro_962d2ee777.jpg)
Για το 2025-2026, η Θεατρική Ομάδα Ψυχολογίας ανεβάζει την παράσταση Μισός Βασιλιάς, μέρος 1ο, του Joe Abercrombie
Διασκευή-Σκηνοθεσία: Θανάσης Χρυσός
Παίζουν: Σταύρου Νικολέττα, Ζουβελέκη Αλεξάνδρα, Μιχαλινού Αναστασία, Πηλαβά Δήμητρα, Κωνσταντάρα Μαρία, Λαϊνά Νικολίτσα
22-27 Απρίλη 2026
Θέατρο Παραμυθίας 27, Κεραμεικός,
Ελεύθερη Είσοδος
Απαραίτητη η προκράτηση στα τηλέφωνα 699322401, 6977655097
---------------------------
Η Θεατρική Ομάδα Ψυχολογίας ξεκίνησε τη λειτουργία της το 2023, με πρωτοβουλία του σκηνοθέτη (και τότε φοιτητή) Θανάση Χρυσού.
Απευθύνεται στους φοιτητές της Ψυχολογίας, αλλά και όλους τους φοιτητές που ενθουσιάζονται με το θέατρο και έχουν διάθεση να αφιερώσουν το χρόνο που απαιτείται.
Οι πρόβες ξεκινάνε τον Οκτώβριο κάθε διδακτικού έτους, με θεατρικά παιχνίδια και ασκήσεις, για ένα τρίωρο την εβδομάδα. Τον Δεκέμβριο δίνεται το κείμενο του θεατρικού έργου της χρονιάς και οι πρόβες γίνονται πλέον δύο τρίωρα την εβδομάδα. Η ομάδα ανεβάζει συνήθως κωμωδίες. Γίνεται προσπάθεια να συμπεριληφθούν στην παράσταση όλοι οι φοιτητές/τριες που το επιθυμούν. Οι παραστάσεις γίνονται σε κεντρικό θέατρο, συνήθως την εβδομάδα μετά τις διακοπές του Πάσχα. Γενικές πρόβες γίνονται την τελευταία εβδομάδα των διακοπών.
Το θέατρο είναι μια ευκαιρία για τους νέους να γνωρίσουν τον εαυτό τους, να αλληλεπιδράσουν με άλλα άτομα και να διευρύνουν τα όριά τους. Στα πλαίσια της ομάδας, αυτό που πλαισιώνει και δίνει συνοχή και νόημα στην όλη διαδικασία είναι η επιδίωξη μιας καλής παράστασης. Μέσα σε αυτό το πλαίσιο μπορούμε να ξεφύγουμε λίγο από τις σταθερές της πραγματικότητας και να παίξουμε, δημιουργώντας το δικό μας κόσμο. Έτσι, το γέλιο και η διασκέδαση έρχονται αυθόρμητα!
Μπορείτε να παρακολουθείτε την ομάδα στο Facebook: https://www.facebook.com/groups/308128152171701